Aparte-wanddecoratie

Aparte-wanddecoratie

Aparte wanddecoraties

Tegenwoordig zijn er vele soorten wanddecoraties. Vroeger was het schilderij het item dat de boventoon voerde. De schilderijen blijven wel populair en de keuze is enorm. Kies voor een met de hand geschilderd en signeerd door de kunstenaar schilderij of wijkt u uit naar een houten of metalen wanddecoratie. De houten wanddecoraties zijn vaak vervaardigd van duurzaam hout en hebben een tropische uitstraling. Ook populair de de metalen wanddecoraties gemaakt van gerecycled metaal in vele modellen en kleuren verkrijgbaar. Abstracte vormen, bloemen, dieren en bomen. Ook schedels en memoborden hebben een hoge decoratieve waarde. Deze pagina biedt u de keus uit alle bovengenoemde artikelen van verschillende aanbieders.

Kleurrijk Skyline

Dit schilderij draagt de naam "Green Apples" en is geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Irina. Een schilderij in kubistische stijl van het stilleven van 2 appels.Geschilderd met acrylverf op canvasdoek.

naar de website

Abstract centauris

Deze prachtige grote en vooral aparte 3D wanddecoratie bestaat uit een groot aantal gekleurde cirkels van hergebruikt metaal.

naar de website

Uil

Dit is een kleine wanddecoratie in de vorm van een uil op een tak.De wanddecoratie is gemaakt van hergebruikt metaal en heeft veel moderne kleuren.

naar de website

Abstract Vierkantjes

Deze abstracte wanddecoratie is tot stand gekomen door de vele vierkante stukjes metaal vast te maken op het onderliggende metalen raamwerk.

naar de website

Picknick

dit schilderij draagt de naam "Picknick" en is geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Ines. Bij dit schilderij waant u zich aan de rand van een meer met een lekkere picknick voor de boeg. Heerlijk zomers graslandschap. 3-luik met een afmeting van 3x 30x100 cm

naar de website

Kunstwerk voor de Muur

Hier kijkt U naar een zeer bijzonder kunstobject gemaakt uit gerecycled metaal.Het object valt op door zijn mooie warme kleuren en de vele gehamerde elementen.

naar de website

Tropical Mist

Dit schilderij draagt de naam "Tropical Mist" en is geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Buttner. Het vocht van het de mist op een vroege morgen in een tropische regenwoud is bijna voelbaar. Dit schilderij is een half abstract met een afmeting van 135 cm hoog x breed 70 cm. Geschilderd acrylverf op canvasdoek

naar de website

Birchwood

Dit is een modern schilderij "Birchwood" geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Ines. Het moet een schilderachtig bos voorstellen met extra dikkere acrylverf op de boomstammen voor een licht 3D effect. Afmeting 80x80 cm

naar de website

This Moment

Hier ziet U een prachtig abstract en kleurrijk kunstschilderij gemaakt door Irina.

naar de website

Grey and Yellow

Extra groot abstract 2-luik "Grey and Yellow" Geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Irina Gebruik gemaakt van acrylverf hoofdzakelijk in de kleuren grijs , geel en zwart. Afmeting 2x 80 x 100 cm

naar de website

Rainbow City

Dit mooie vierkante kleurrijke kunstschilderij heeft de naam rainbow city gekregen.Dat is natuurlijk omdat de kunstschilder bijna alle kleuren van de regenboog heeft gebruikt om dit mooie moderne schilderij te maken.

naar de website

abstract Fiore

Zowel de vorm als de vele kleuren maken deze 3D metalen wanddecoratie tot een heel apart exemplaar.Het betreft een aantal metalen cirkels.

naar de website

in Motion

Hier ziet U goed hoe een kunstschilderij tot zijn recht komt in het interieur.Het is van belang dat het juiste schilderij gekozen wordt bij de woninginrichting. Zoekt U een andere kleur schilderij of misschien wel een drie of vierluik-schilderij kijk dan eens in de webwinkel van kunstvoorjou. U kan daar honderden mooi kunstschilderijen bewonderen die U heel makkelijk online kunt bestellen.

naar de website

Evening Walk

""Evening Walk" Een avondwandeling van 2 verliefde figuren door de stad. Geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Ines. Geschilderd met acrylverf op canvasdoek. veel gebruikte kleuren zijn geel, groen en zwart.

naar de website

Metalen Rondjes

Een waanzinnig mooie metalen wandobject bestaande uit honderden kleine rondjes die vastgemaakt zijn op een metalen rooster.Het is een leuk en hip object met een aparte moderne uitstraling.

naar de website

Black Eye

Een wandobject in de vorm van een zwart oog moet toch wel heel apart zijn in een woonkamer.Dit metalen object voor aan de muur heeft de naam black eye gekregen van de kunstenaar.Met een beetje fantasie kan e hier ook wel een oog in terug vinden.

naar de website

Grote Treurwilg

Wanneer U deze grote wanddecoratie boom in uw woonkamer wilt gebruiken dient U wel voldoende plaats te hebben aan de muur.Deze boom is maar liefst 120 X 90 centimeter groot.Het is werkelijk een prachtig exemplaar die ook nog eens geheel met de hand is gemaakt.

naar de website

Metalen Frame

Een prachtige en zeer stijlvolle wanddecoratie bestaande uit een metalen frame waar een aantal abstracte metalen bloemen in zijn bevestigd.Het is een wanddecoratie met een luxe uiterlijk.

naar de website

Wanddecoratie Skyline

Hier ziet U een prachtige moderne metalen wanddecoratie in de vorm van een skyline.Het is werkelijk een uniek exemplaar gemaakt van gerecycled metaal.

naar de website

By Boo Wandpaneel

(06)Dit is een houten By-Boo wandpaneel met snijwerk in de vorm van een bloem of bloemen.Het paneel is breder dan een meter en de hoogte is zestig centimeter.De dikte is twee centimeter en het gewicht is behoorlijk zwaar.Een wandpaneel als deze wordt vaak gebruikt in een landelijk ingerichte woning.

naar de website

Haan

Een schilderij met als thema dieren wordt meestal wel gewaardeerd door iedereen.Ook dit mooie schilderij met een afbeelding van een haan is erg mooi.Opvallend is dat deze keer is gekozen voor een donkergrijze achtergrondkleur.De zijkanten van dit schilderij zijn ook beschilderd dus er hoeft geen sierlijst om.U kan het werk na aankoop direct aan de muur ophangen.

naar de website

The Bleu Dog

Het meest opvallende aan dit kunstschilderij zijn de bijzondere kleuren die de kunstschilder heeft gebruikt.Het is een abstract geschilderd werk van de kunstenares Inez. Zij heeft hiervoor acrylverf gebruikt op canvasdoek.

naar de website

Abstract Parasols

Dit is echt een hele aparte wanddecoratie waarvan je er niet snel een tweede van kan vinden.

naar de website

Enigma

Hier ziet U weer een heel apart kunstschilderij van de Nederlandse kunstschilder Zenon. Hij heeft voor dit werk bijna alleen de kleuren zwart en wit gebruikt.Het is een abstract schilderij met een afbeelding van een zittende dame.

naar de website

Sprocket Spiegel

(06)Hier ziet U een supermooie ronde wandspiegel voorzien van een hele aparte sierrand.De sierrand zelf is in dit geval ook van spiegelglas.Deze mooie spiegel wordt vaak gebruikt als wanddecoratie in een modern ingerichte woning.

naar de website

Flamenco

Een prachtig en exclusief canvas kunstschilderij gemaakt door een echte kunstschilder.Het is een schilderij in abstracte vorm geschilderd en U ziet hier een gedeelte van een flamenco jurk en een deel van een dame.Bestel dit mooie schilderij online in de grote kunst-webwinkel van kunst voor jou.

naar de website

Final Fantasy

Als dit geen apart schilderij is dan weten wij het niet meer.U zal wel uw fantasie moeten laten werken om een betekenis aan dit schilderij te geven.

naar de website

Skyline

Hier ziet U een heel modern kunstschilderij met als thema de skyline van een grote stad.Het is een abstract geschilderde skyline met veel hippe moderne kleuren.

naar de website

City heat

De kunstenaar Buttner heeft dit schilderij de naam gegeven "city Heat" Geschilderd met acrylverf op canvasdoek en natuurlijk ook gesigneerd. Dit is een drieluik schilderij wat een stad moet uitbeelden in de zinderende zomerhitte.

naar de website

Aluminium 54 X 40 CM

(06)Een bijzonder mooie 3D wanddecoratie gemaakt van aluminium.Deze aparte wanddecoratie is van het Duitse woonmerk Kare-Design.

naar de website

Opengewerkte Cirkels

Stelt U zich eens voor hoe mooi deze wanddecoratie eruit zal zien wanneer deze bij U in de huiskamer aan de wand zal hangen.Het is een prachtig metalen kunstwerk voor aan de wand met hippe moderne kleuren.De cirkels van dit exemplaar zijn op een mooie manier opengewerkt.

naar de website

Audrey Hepburn

Hier ziet U een prachtig portretschilderij van audrey Hepburn. De kunstschilder heeft hiervoor hele aparte en afwijkende kleuren gebruikt waardoor het kunstwerk extra opvallend is geworden.

naar de website

abstract Sphere

Abstracte wanddecoratie "Tosno" geheel gemaakt van gerecycled metaal in de kleuren donkergroen en aquablauw. Deze wanddecoratie is licht glimmend met een afmeting van 90 x 63 cm

naar de website

Abstract Arcade

Dit is de aparte metalen wanddecoratie "Arcade" in de vorm van cirkels helemaal opgevuld met spiraal. Breedte 115 cm en hoogte 58 cm. Multicolor

naar de website

A Tree of Hope

De kunstenaar Aleksandra heeft dit schilderij de naam gegeven "a Tree of Hope". Geschilderd met acrylverf op canvasdoek en uiteraard gesigneerd. Een boom in de volle bloei, vandaar Tree of Hope.

naar de website

Crazy Wheels

Een metalen wanddecoratie met de naam Crazy Wheels. Het betreft hier een aantal aan elkaar bevestigde elementen met een koperkleurige bolle kern.

naar de website

Pastel Kleuren

Een modern schilderij hoeft niet altijd felle heldere kleuren te hebben.Dit prachtige negen-luik kunstschilderij heeft hoofdzakelijk zachte pastelkleuren.Uiteraard kunnen de losse canvaspanelen op verschillende manieren aan de muur opgehangen worden.

naar de website

Vianna Muurspiegel

(06)Deze Mooie grote ronde muurspiegel is van het woonmerk LaForma. Dit Spaanse woonmerk is bekend geworden om zijn aparte creaties op het gebied van wonen en inrichten.

naar de website

July

Schilerij "July" is geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Ines. Het stelt een bloeiende zomerweide voor met heerlijke zomerse kleuren. Geschilderd met acrylverf op canvasdoek. Afmeting 80x80 cm

naar de website

Modern Meerluik

Het meest opvallende van dit meerluik schilderij is dat de afzonderlijke canvasdoeken niet vierkant maar rond zijn.Het is een modern en kleurrijk schilderij gemaakt door de kunstschilderes Inez. Is dit niet het schilderij naar uw keuze bezoek dan de online galerie eens van kunstvoorjou. Op dit platform bieden tal van top-kunstschilders hun werken aan.

naar de website

Dream

Wat een bijzonder en apart schilderij is dit.Het is een soort popart waarbij vooral de kleuren zwart en wit opvallen.

naar de website

Olga

Dit is echt een ongekend prachtig kunstwerk gemaakt door Zenon. Kijkt U eens hoe apart hij de rug heeft weergegeven van een dame.Het is net een groot stuk opgevouwen papier of karton.Ook het rode haar heeft hij op een speciale en leuke manier geschilderd.Hier ziet U echt direct dat er een ervaren kunstschilder aan het werk is gegaan.

naar de website

Metaal Kunstobject

Een metaal kunstobject voor aan de muur met een moderne uitstraling.Het is een object gemaakt uit diverse kleine stukjes metaal met verschillende kleuren.Dit wandobject is goed te combineren met een metalen wandklok.

naar de website

Grote Stad

Dit prachtige vierkante kunstschilderij is gemaakt door de kunstenares Inzes. Het thema is deze keer een straat in een grote stad.Let eens op de hele bijzondere en aparte kleuren die Inez gebruikt heeft.Het is echt een eerste klas top-schilderij met een supermoderne uitstraling.

naar de website

Skyline van Metaal

Een skyline van metaal als muurdecoratie in een modern ingerichte woning.Deze 3D metalen skyline is voor een groot deel met de hand vervaardigd van verschillende materialen.Het is echt een hip en opvallend kunstwerk.

naar de website

Abstract rond

Een mooie middelgrote ronde 3D metalen wanddecoratie met een moderne uitstraling.Deze 3D aparte wanddecoratie is gemaakt van kleine stukjes metaal die op een rond raster zijn vastgemaakt.De kunstenaar heeft daarna de stukjes metaal geverfd.

naar de website

Vierluik Gezicht

Dit mooie vierluik is zowel wat betreft kleur als stijl heel apart en bijzonder te noemen.Het zijn vier abstract geschilderde gezichten en wanneer U er goed naar kijkt ziet U dat de gezichten uit een aantal simpele witte streepjes verf bestaan. ZEER BIJZONDER.

naar de website

kudde olifanten

wanddecoratie van metaal in de vorm van een kudde olifanten in de kleur ecru met blauwe uitloopverf op de bovenzijde van de ruggen. Vervaardigd van gerecyceld metaal met een totale breedte van 135 cm

naar de website

Rood Paarse Cirkels

Een perfect afgewerkte muurdecoratie voor een luxe ingerichte woonkamer.De kunstenaar heeft veel aandacht besteed aan de kleurencombinatie.

naar de website

Roulette Klok

(06)Deze mooie ronde kleurrijke wandklok heeft wel iets weg van een roulette.De klok draagt dan ook de naam roulette klok.Deze hippe wandklok is van het merk Kare Design. Dat is een Duits woonmerk welke bekend is geworden door zijn aparte creaties op het gebied van meubels en woonaccessoires.

naar de website

Dubbel Frame

Dit wandobject bestaat uit een dubbel rechthoekig metalen frame met prachtig gevormde tropische bladeren.

naar de website

Negen Luik

Een heel erg mooi en apart geschilderd kunstwerk bestaande uit negen delen.Het is een abstract werk waarbij acht canvasdoeken een grijze achtergrondkleur hebben en het laatste doek heeft de kleur rood.De afzonderlijke doeken kunnen in een blok maar ook naast elkaar aan de muur opgehangen worden.

naar de website

LaForma Wandspiegel

(06)Deze prachtige LaForma wandspiegel heeft een afmeting van 120 X 80 centimeter.Het meest opvallende aan deze grote spiegel is de 3D houten rand.Deze houten sierrand is gemaakt van kleine stukjes gerecycled teakhout.

naar de website

Abstract Swirl

Dit is een deftige slanke metalen wanddecoratie met een licht 3D effect.Het betreft hier een aantal gladde en licht bewerkte stukjes gebogen gerecycled metaal.Deze mooie wanddecoratie kan zowel verticaal als horizontaal opgehangen worden.

naar de website

Fire Storm

(06)Hier ziet U een echte wonderschone grote wandspiegel van het merk Kare Design.De sierrand welke ook uit spiegelglas bestaat is nog groter dan de eigenlijke spiegel.Het is werkelijk een fantastisch en opvallend exemplaar bedoeld voor een modern interieur.

naar de website

Sunbeam

(06)Als dit niet apart is dan weten wij het niet meer.Het is een grote ronde wanddecoratie met in het midden een kleine ronde spiegel.

naar de website